ΙΔΡΥΜΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ: ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Διδάσκεται στην Ελληνική γλώσσα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ (εξάμηνα): 3
ECTS (συνολικά): 90
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 2700
Προσφέρεται δυνατότητα υποτροφίας
ΠΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ: 30
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Αξιολόγηση φακέλου - Συνέντευξη
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Δια ζώσης
Τεχνολογικές Επιστήμες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΜΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ: Στο Π.Μ.Σ. «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» («FOOD INNOVATION,
QUALITY AND SAFETY»), γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. Τμημάτων Επιστήμης και
Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Χημείας, Χημικών
Μηχανικών, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Βιολογίας, Γεωπονίας, Διατροφής και
Διαιτολογίας, Κτηνιατρικής και άλλων συναφών τμημάτων Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή
αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
5
Τα μέλη των κατηγοριών Ε.Ε.Π., καθώς και Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Τ.Ε.Π. μπορούν μετά από αίτησή τους
να εγγραφούν ως υπεράριθμοι/ες και μόνο ένας κατ’ έτος, χωρίς τέλη φοίτησης, σύμφωνα
με το άρθρο 5 του Κανονισμού του Πα.Δ.Α. Τεύχος B’ 4861/02.08.2023.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΡΟΦΙΜA, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Αιτήματα υποστήριξης και γνωσιακή βάση: