Καινοτομια, Ποιοτητα Και Ασφαλεια Τροφιμων


Επισκόπηση Προγράμματος

Γλώσσα Διεξαγωγής:
Ελληνικά
Διάρκεια:
3 εξάμηνα
ECTS:
90
Τρόπος Παρακολούθησης:
Δια ζώσης
Δυνατότητα Μερικής Φοίτησης:
Δεν προσφέρεται
Δίδακτρα:
2700€
Υποτροφία:
Προσφέρεται

Ίδρυμα

Πανεπιστήμιο:
Πανεπιστημιο Δυτικης Αττικης
Σχολή:
Σχολη Επιστημων Τροφιμων
Τμήμα:
Επιστημης και Τεχνολογιας Τροφιμων
Πόλη:
Αθηνα

Επικοινωνία

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Επίσκεψη
Email:
msc-fiqs@uniwa.gr
Τηλέφωνο:
+30 210 538 5529

Πληροφορίες Εισόδου

Διαδικασία Επιλογής:
Αξιολόγηση φακέλου - Συνέντευξη
Αριθμός Εισακτέων:
30 φοιτητές

Θεματικές Ενότητες

Τεχνολογικές Επιστήμες


Περιγραφή

Στο Π.Μ.Σ. «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» («FOOD INNOVATION,
QUALITY AND SAFETY»), γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. Τμημάτων Επιστήμης και
Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Χημείας, Χημικών
Μηχανικών, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Βιολογίας, Γεωπονίας, Διατροφής και
Διαιτολογίας, Κτηνιατρικής και άλλων συναφών τμημάτων Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή
αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
5
Τα μέλη των κατηγοριών Ε.Ε.Π., καθώς και Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Τ.Ε.Π. μπορούν μετά από αίτησή τους
να εγγραφούν ως υπεράριθμοι/ες και μόνο ένας κατ’ έτος, χωρίς τέλη φοίτησης, σύμφωνα
με το άρθρο 5 του Κανονισμού του Πα.Δ.Α. Τεύχος B’ 4861/02.08.2023.

Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα

Αιτήματα υποστήριξης και γνωσιακή βάση: Helpdesk