Τεχνολογικές Επιστήμες
Στο Π.Μ.Σ. «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» («FOOD INNOVATION,
QUALITY AND SAFETY»), γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. Τμημάτων Επιστήμης και
Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Χημείας, Χημικών
Μηχανικών, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Βιολογίας, Γεωπονίας, Διατροφής και
Διαιτολογίας, Κτηνιατρικής και άλλων συναφών τμημάτων Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή
αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
5
Τα μέλη των κατηγοριών Ε.Ε.Π., καθώς και Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Τ.Ε.Π. μπορούν μετά από αίτησή τους
να εγγραφούν ως υπεράριθμοι/ες και μόνο ένας κατ’ έτος, χωρίς τέλη φοίτησης, σύμφωνα
με το άρθρο 5 του Κανονισμού του Πα.Δ.Α. Τεύχος B’ 4861/02.08.2023.
Αιτήματα υποστήριξης και γνωσιακή βάση: