FOOD INNOVATION, QUALITY AND SAFETY


INSTITUTION: UNIVERSITY OF WEST ATTICA

SCHOOL: SCHOOL OF FOOD SCIENCES

DEPARTMENT: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Taught in Greek language


DURATION (semesters): 3

ECTS (total): 90


TUITION: 2700

Scholarship is offered

CITY: ATHENS


NUMBER OF STUDENTS ACCEPTED: 30

STUDENTS SELECTED BY: Application Evaluation - Interview

OBSERVATION OPTIONS: In Person

TOPICS

Technology

CONTACT

Master's website

Secretary's e-mail: msc-fiqs@uniwa.gr

PHONE NUMBER: +30 210 538 5529

Send e-mail

DESCRIPTION - ACCEPTED STUDENTS CATEGORIES: Στη διάρκεια των σπουδών, ο/η φοιτητής/τρια αναμένεται να κατανοήσει εις βάθος θέματα επεξεργασίας,
διεργασιών μηχανικής, συντήρησης και συσκευασίας
τροφίμων, διαδικασιών ανάπτυξης νέων προϊόντων και
παραγωγής όλου του φάσματος των τροφίμων, χημείας, ποιότητας και ανάλυσης τροφίμων, μικροβιολογίας
και ασφάλειας τροφίμων, όπως και να αναπτύξει την
κριτική του/της ικανότητα στην αντιμετώπιση προβλημάτων στη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και δεξιότητες στην έρευνα και παραγωγή νέας γνώσης στην
Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Οι κάτοχοι του
Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης θα διαθέτουν
τις σύγχρονες και υψηλού επιπέδου γενικές και ειδικές
επιστημονικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε
αυτοδύναμα να συντονίζουν, να διευθύνουν και να οργανώνουν, τις διαδικασίες σύγχρονων επιχειρήσεων
του κλάδου των τροφίμων, να σχεδιάζουν καινοτόμα
τρόφιμα όπως και γενικώς να προάγουν τη σχετική
έρευνα και τεχνογνωσία.

KEYWORDS: INNOVATION, QUALITY, SAFETY, FOODS, FOOD SCIENCE, FOOD INNOVATION, FOOD QUALITY, FOOD SAFETY,FOOF TECHONOLOGY

Postgraduate Studies of the Greek Universities

Helpdesk & Knowledge Base: Helpdesk