INSTITUTION: UNIVERSITY OF WEST ATTICA
SCHOOL: SCHOOL OF FOOD SCIENCES
DEPARTMENT: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Taught in Greek language
DURATION (semesters): 3
ECTS (total): 90
TUITION: 2700
Scholarship is offered
CITY: ATHENS
NUMBER OF STUDENTS ACCEPTED: 30
STUDENTS SELECTED BY: Application Evaluation - Interview
OBSERVATION OPTIONS: In Person
Technology
DESCRIPTION - ACCEPTED STUDENTS CATEGORIES: Στη διάρκεια των σπουδών, ο/η φοιτητής/τρια αναμένεται να κατανοήσει εις βάθος θέματα επεξεργασίας,
διεργασιών μηχανικής, συντήρησης και συσκευασίας
τροφίμων, διαδικασιών ανάπτυξης νέων προϊόντων και
παραγωγής όλου του φάσματος των τροφίμων, χημείας, ποιότητας και ανάλυσης τροφίμων, μικροβιολογίας
και ασφάλειας τροφίμων, όπως και να αναπτύξει την
κριτική του/της ικανότητα στην αντιμετώπιση προβλημάτων στη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και δεξιότητες στην έρευνα και παραγωγή νέας γνώσης στην
Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Οι κάτοχοι του
Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης θα διαθέτουν
τις σύγχρονες και υψηλού επιπέδου γενικές και ειδικές
επιστημονικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε
αυτοδύναμα να συντονίζουν, να διευθύνουν και να οργανώνουν, τις διαδικασίες σύγχρονων επιχειρήσεων
του κλάδου των τροφίμων, να σχεδιάζουν καινοτόμα
τρόφιμα όπως και γενικώς να προάγουν τη σχετική
έρευνα και τεχνογνωσία.
KEYWORDS: INNOVATION, QUALITY, SAFETY, FOODS, FOOD SCIENCE, FOOD INNOVATION, FOOD QUALITY, FOOD SAFETY,FOOF TECHONOLOGY
Helpdesk & Knowledge Base: