Food Innovation, Quality and Safety


Program Overview

Language of Instruction:
Greek
Duration:
3 semesters
ECTS Credits:
90
Mode of Delivery:
On-Campus
Part time Option:
Not Available
Tuition Fee:
2700€
Scholarships:
Available

Institution

University:
University of West Attica
Faculty:
School of Food Sciences
Department:
Food Science and Technology
City:
Athens

Contact

Master's website:
Visit
Email:
msc-fiqs@uniwa.gr
Phone:
+30 210 538 5529

Admission Information

Application Process:
Application Evaluation - Interview
Maximum Intake:
30 students

Subject Area

Technology


Description

Στη διάρκεια των σπουδών, ο/η φοιτητής/τρια αναμένεται να κατανοήσει εις βάθος θέματα επεξεργασίας,
διεργασιών μηχανικής, συντήρησης και συσκευασίας
τροφίμων, διαδικασιών ανάπτυξης νέων προϊόντων και
παραγωγής όλου του φάσματος των τροφίμων, χημείας, ποιότητας και ανάλυσης τροφίμων, μικροβιολογίας
και ασφάλειας τροφίμων, όπως και να αναπτύξει την
κριτική του/της ικανότητα στην αντιμετώπιση προβλημάτων στη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και δεξιότητες στην έρευνα και παραγωγή νέας γνώσης στην
Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Οι κάτοχοι του
Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης θα διαθέτουν
τις σύγχρονες και υψηλού επιπέδου γενικές και ειδικές
επιστημονικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε
αυτοδύναμα να συντονίζουν, να διευθύνουν και να οργανώνουν, τις διαδικασίες σύγχρονων επιχειρήσεων
του κλάδου των τροφίμων, να σχεδιάζουν καινοτόμα
τρόφιμα όπως και γενικώς να προάγουν τη σχετική
έρευνα και τεχνογνωσία.

Postgraduate Studies in Greece

Helpdesk & Knowledge Base: Helpdesk