Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγής Γάλακτος & Γαλακτομικών Προϊόντων


Επισκόπηση Προγράμματος

Γλώσσα Διεξαγωγής:
Ελληνικά
Διάρκεια:
2 εξάμηνα
ECTS:
60
Τρόπος Παρακολούθησης:
Δια ζώσης & Εξ Αποστάσεως
Δυνατότητα Μερικής Φοίτησης:
Δεν προσφέρεται
Δίδακτρα:
3500€
Υποτροφία:
Προσφέρεται

Κατευθύνσεις

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει τις ακόλουθες κατευθύνσεις:

  • Στους Επιστημονικούς Κλάδους της Γενετικής Βελτίωσης, της Αναπαραγωγής, της Υγείας και της Διατροφής Γαλακτοπαραγωγών Ζώων,
  • Στην Επιστήμη και Τεχνολογία του Γάλακτος, ως Εργαλεία για Την Ανάπτυξη και Παραγωγή Υψηλής Ποιότητας Προϊόντων Γάλακτος, και
  • Στις Οικονομικές Αρχές και Στις Νομοθετικές Απαιτήσεις Που Σχετίζονται με Την Παραγωγή Γάλακτος και των Προϊόντων Του.

Ίδρυμα

Πανεπιστήμιο:
Γεωπονικο Πανεπιστημιο Αθηνων
Σχολή:
Επιστημης Τροφιμων και Διατροφης
Τμήμα:
Επιστημης Τροφιμων και Διατροφης του Ανθρωπου
Πόλη:
Αθηνα
Συνεργασία με άλλο Τμήμα:
Επιστημης Ζωικης Παραγωγης (Εζπ)

Επικοινωνία

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Επίσκεψη
Email:
dpms_dairy@aua.gr
Τηλέφωνο:
+30 2105294675 /445

Πληροφορίες Εισόδου

Διαδικασία Επιλογής:
Αξιολόγηση φακέλου - Συνέντευξη
Αριθμός Εισακτέων:
17 φοιτητές

Θεματικές Ενότητες

Γεωπονικές Επιστήμες

Θετικές Επιστήμες


Περιγραφή

1. Πτυχιούχοι ΑΕΙ Θετικών Επιστημών
2. Πτυχιούχοι ΤΕΙ συναφούς αντικειμένου

Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα

Αιτήματα υποστήριξης και γνωσιακή βάση: Helpdesk