Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγής Γάλακτος & Γαλακτομικών Προϊόντων


Επισκόπηση Προγράμματος

Γλώσσα Διεξαγωγής:
Ελληνικά
Διάρκεια:
2 εξάμηνα
ECTS:
60
Τρόπος Παρακολούθησης:
Δια ζώσης & Εξ Αποστάσεως
Δυνατότητα Μερικής Φοίτησης:
Δεν προσφέρεται
Δίδακτρα:
3500€
Υποτροφία:
Προσφέρεται

Κατευθύνσεις

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει τις ακόλουθες κατευθύνσεις:

  • Γενετική Βελτίωση, της Αναπαραγωγή, Υγεία και Διατροφή γαλακτοπαραγωγών ζώων Οικονομικές αρχές και στις νομοθετικές απαιτήσεις που σχετίζονται με την παραγωγή γάλακτος και των προϊόντων του.
  • Επιστήμη και Τεχνολογία του γάλακτος ως εργαλεία για την ανάπτυξη και παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων γάλακτος
  • Οικονομικές αρχές και νομοθετικές απαιτήσεις που σχετίζονται με την παραγωγή γάλακτος και των προϊόντων του

Ίδρυμα

Πανεπιστήμιο:
Γεωπονικο Πανεπιστημιο Αθηνων
Σχολή:
Επιστημης Τροφιμων και Διατροφης
Τμήμα:
Επιστημης Τροφιμων και Διατροφης του Ανθρωπου
Πόλη:
Αθηνα
Συνεργασία με άλλο Τμήμα:
Επιστημης Ζωικης Παραγωγης (Εζπ)

Επικοινωνία

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Επίσκεψη
Email:
dpms_dairy@aua.gr
Τηλέφωνο:
+30 2105294675 , +30 2105294445

Πληροφορίες Εισόδου

Διαδικασία Επιλογής:
Αξιολόγηση φακέλου - Συνέντευξη
Αριθμός Εισακτέων:
17 φοιτητές

Θεματικές Ενότητες

Γεωπονικές Επιστήμες

Θετικές Επιστήμες


Περιγραφή

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί:

1. Πτυχιούχοι ΑΕΙ Θετικών Επιστημών
2. Πτυχιούχοι ΤΕΙ συναφούς αντικειμένου

Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα

Αιτήματα υποστήριξης και γνωσιακή βάση: Helpdesk