Ολοκληρωμενη Διαχειριση Παραγωγησ Γαλακτοσ & Γαλακτομικων Προϊοντων
Επισκόπηση Προγράμματος
- Γλώσσα Διεξαγωγής:
- Ελληνικά
- Διάρκεια:
- 2 εξάμηνα
- ECTS:
- 60
- Τρόπος Παρακολούθησης:
- Δια ζώσης & Εξ Αποστάσεως
- Δυνατότητα Μερικής Φοίτησης:
- Δεν προσφέρεται
- Δίδακτρα:
- 3500€
- Υποτροφία:
- Προσφέρεται
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων προηγούμενων ετών έχει λήξει ή δεν έχει ανακοινωθεί.
Κατευθύνσεις
Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει τις ακόλουθες κατευθύνσεις:
- Α) στους Επιστημονικούς Κλάδους της Γενετικής Βελτίωσης, της Αναπαραγωγής, της Υγείας και της Διατροφής Γαλακτοπαραγωγών Ζώων,Β) στην Επιστήμη και Τεχνολογία του Γάλακτος, ως Εργαλεία για Την Ανάπτυξη και Παραγωγή Υψηλής Ποιότητας Προϊόντων Γάλακτος, Καιγ) Στις Οικονομικές Αρχές και Στις Νομοθετικές Απαιτήσεις Που Σχετίζονται με Την Παραγωγή Γάλακτος και των Προϊόντων Του.
Ίδρυμα
- Πανεπιστήμιο:
- Γεωπονικο Πανεπιστημιο Αθηνων
- Σχολή:
- Σχολη Τροφιμων, Βιοτεχνολογιας και Αναπτυξης
- Τμήμα:
- Επιστημης Τροφιμων Kai Διατροφης του Ανθρωπου
- Πόλη:
- Αθηνα
- Συνεργασία με άλλο Τμήμα:
- Επιστημης Ζωικης Παραγωγης (Εζπ)
Επικοινωνία
- Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
- Επίσκεψη
- Email:
- dpms_dairy@aua.gr
- Τηλέφωνο:
- +30 2105294675 /445
Πληροφορίες Εισόδου
- Διαδικασία Επιλογής:
- Αξιολόγηση φακέλου - Συνέντευξη
- Αριθμός Εισακτέων:
- 17 φοιτητές
Θεματικές Ενότητες
Γεωπονικές Επιστήμες
Θετικές Επιστήμες
Περιγραφή
1. Πτυχιούχοι ΑΕΙ Θετικών Επιστημών
2. Πτυχιούχοι ΤΕΙ συναφούς αντικειμένου