Επιστήμες Περιβάλλοντος
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Global Innovation and Sustainability in the Food Industry and Nutrition" είναι ένα συναρπαστικό και απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών, που συνδυάζει τις επιστήμες των τροφίμων και τη διατροφή με μια διεθνή συνείδηση της παγκόσμιας αγοράς. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις γνώσεις που σχετίζονται με τις τρέχουσες τάσεις στην παραγωγή τροφίμων και ποτών, τις τεχνολογικές εξελίξεις, την έρευνα και ανάπτυξη, τη διατροφή και τη βιωσιμότητα, συμπληρωμένες από την αλληλεπίδραση με ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, ειδικά από αναπτυσσόμενες αγορές. Το πρόγραμμα αναπτύσσει επίσης βασικές δεξιότητες διαχείρισης του σχεδιασμού της εφοδιαστικής αλυσίδας και της διαχείρισης ποιότητας στη γεωργία. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι κατάλληλο για επαγγελματίες και πρόσφατους αποφοίτους οποιουδήποτε αντικειμένου. Θα προωθήσει τις τεχνικές γνώσεις και τις δεξιότητες των υποψηφίων που είναι απαραίτητες για επιστημονικούς ηγετικούς ρόλους και την επαγγελματική ανάπτυξη στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Οι υποψήφιοι θα αναπτύξουν μια διεθνή προοπτική του αγροδιατροφικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων περιπτωσιολογικών μελετών από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, προκειμένου να γίνουν κορυφαίοι επαγγελματίες στον τομέα των τροφίμων και ποτών.
Οι απαιτήσεις εισόδου περιλαμβάνουν προπτυχιακό πτυχίο σε σχετικό αντικείμενο ή ισοδύναμο.
Αιτήματα υποστήριξης και γνωσιακή βάση: ![]()
