FOOD QUALITY AND CHEMISTRY OF NATURAL PRODUCTS

ΙΔΡΥΜΑ: ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΑΓΡΟΝΟΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΣΧΟΛΗ: ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΤΜΗΜΑ: ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Διδάσκεται στην Αγγλική γλώσσα


ΔΙΑΡΚΕΙΑ (εξάμηνα): 4

ECTS (συνολικά): 120


ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Προσφέρεται χωρίς δίδακτρα

Προσφέρεται δυνατότητα υποτροφίας

ΠΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΧΑΝΙΑ


ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ: 12

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Αξιολόγηση φακέλου - Συνέντευξη

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Δια ζώσης

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

Θετικές Επιστήμες

Γεωπονικές Επιστήμες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιστοσελίδα ΠΜΣ

e-mail ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: eleni@maich.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 28210 35000

ΦΑΞ:

Αποστολή e-mail

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ: Applicants must have the academic level that corresponds to a minimum of four years undergraduate studies. Their degree must also be in a discipline compatible with the area of specialization requested. Competence in English, which is the language used in the educational activities is required.

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: Food safety management; Food legislation; Quality assurance; Chemistry of natural products; Organic Chemistry; Analytical chemistry; Food quality

Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα

Επικοινωνία - Τεχνική υποστήριξη: masters@studyingreece.edu.gr