Νομικές Επιστήμες
Οικονομία-Διοίκηση
Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ΑΕΙ συγγενούς γνωστικού αντικειμένου και άλλων συναφών με το θέμα και τους σκοπούς τμημάτων των ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Για την αξιολόγηση και την επιλογή των υποψηφίων συνεκτιμώνται τα στοιχεία του άρθρου 34 του Ν. 4485/2017, υπό την επιφύλαξη των άρθρων του Ειδικού Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του ΕΑΠ και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Για την παρακολούθηση του προγράμματος είναι απαραίτητη επιπλέον της γλώσσας διδασκαλίας η επάρκεια γνώσης της Αγγλικής γλώσσας επίπεδου τουλάχιστον Β1.
Τα Προγράμματα Σπουδών του Ε.Α.Π. παρέχονται εξ αποστάσεως. Στα προγράμματα σπουδών του Ε.Α.Π. οι φοιτητές καταβάλλουν οικονομική συμμετοχή. Οι απόφοιτοι του Προγράμματός θα εξοπλιστούν με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, ώστε να μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως νομικοί ή στελέχη δικηγορικών γραφείων ή εταιρειών δημοσίων οργανισμών και ιδιωτικών επιχειρήσεων, μέσα στο πλαίσιο του διαρκώς μεταβαλλόμενου σύγχρονου επιστημονικού και εργασιακού περιβάλλοντος
Αιτήματα υποστήριξης και γνωσιακή βάση: