Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων


Επισκόπηση Προγράμματος

Γλώσσα Διεξαγωγής:
Ελληνικά
Διάρκεια:
3 εξάμηνα
ECTS:
90
Τρόπος Παρακολούθησης:
Δια ζώσης
Δυνατότητα Μερικής Φοίτησης:
Δεν προσφέρεται
Δίδακτρα:
4000€
Υποτροφία:
Προσφέρεται

Κατευθύνσεις

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει τις ακόλουθες κατευθύνσεις:

  • Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
  • Επεξεργασία, Συντήρηση και Βιοτεχνολογικές Διεργασίες Τροφίμων – Ανάπτυξη Προϊόντων Βιο-Οικονομίας

Ίδρυμα

Πανεπιστήμιο:
Γεωπονικο Πανεπιστημιο Αθηνων
Σχολή:
Επιστημης Τροφιμων και Διατροφης
Τμήμα:
Επιστημης Τροφιμων και Διατροφης του Ανθρωπου
Πόλη:
Αθηνα

Επικοινωνία

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Επίσκεψη
Email:
pms_etda@aua.gr
Τηλέφωνο:
+30 210 529 4677

Πληροφορίες Εισόδου

Διαδικασία Επιλογής:
Αξιολόγηση φακέλου - Συνέντευξη
Αριθμός Εισακτέων:
30 φοιτητές

Θεματικές Ενότητες

Γεωπονικές Επιστήμες

Ανθρωπιστικές Επιστήμες


Περιγραφή

Στο Π.Μ.Σ. «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων» γίνονται δεκτοί κάτοχοι πτυχίου του πρώτου κύκλου σπουδών Α.Ε.Ι. θετικών επιστημών και συναφών επιστημών της ημεδαπής και αντίστοιχων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα

Αιτήματα υποστήριξης και γνωσιακή βάση: Helpdesk